[uam_ad id="3387"]
  • Főoldal
  • >
  • News
  • >
  • 5 kávézó és étterem Budapesten, ahová kutyával is betérhetsz

5 kávézó és étterem Budapesten, ahová kutyával is betérhetsz

A nyár közeledtével egyre inkább indulunk nagy sétákra a kutyákkal, és bizony megéhezünk mi is útközben vagy meginnánk egy jó kávét valahol. A budapesti nyüzsgés és tömeg sokszor nem engedi, hogy lelassuljunk, megpihenjünk, főleg nem négylábú barátunk társaságában. Ezért most mutatunk nektek 5 olyan budapesti kávézót és éttermet, ahová kutyával is betérhettek.

  1. Kisvasút Pihenő

A naaagy kirándulások helyszíne. A Kisvasút Pihenőt Budapest II. kerületében a Gyermekvasúthoz vezető út 5. szám alatt találjátok. A kávézót ugyan erdő veszi körül, de ez a legjobb választás kutyával; ráadásul autóval, tömegközelekedéssel is könnyen megközelíthető. A pihenőtől nem messze a parkolás is ingyenes, de népszerű találkozóhelye a túraútvonalak és kirándulópontok keresztmetszetében. Hatalmas teraszával télen-nyáron nyitva vannak, kávéval, csapolt sörrel, sőt süteménnyel várnak!

https://www.facebook.com/profile.php?id=61551758641555

 

  1. Ramenka

Ha nem csak innál, de ennél is valami finomat, akkor a VII. kerületi Ramena tésztázó a te helyed! A belvárosi forgatag szívében az autentikus keleti kényelem remekében az ízeké és a közösségé a főszerep. Az ázsiai konyha mélyébe merülve letisztult kis hely, ahová barátaiddal együtt a kutyát is beviheted. Garantáltan örömmel fogadják majd! A leeső falatokkal óvatosan, fűszeres!

https://www.facebook.com/ramenka.official/

 

  1. Millenium Restaurant

Ázsia után utazz a török ízek világába! A IX. kerület Soroksári út 56. szám alatt vár a Millenium Restaurant, ahol a tradicionális török ételek és a modern, hangulatos étterem kompozíciója élvezhető. Az étterem kerthelységgel is rendelkezik, így a friss levegőn is adott. A Millenium egyedülálló listánkban, hiszen minden nap reggel nyolctól egészen este tízig fogadja két- és négylábú vendégeit.

https://www.facebook.com/milleniumetterembudapest

 

  1. Solli Étterem

Arra is van megoldás, ha éppen keresztül autóztok az országon, és megállnátok pihenni! A XI. kerületben, az M1 autópálya közelében található a Solli Étterem (Tippan utca 2.). Az éhségetek a nemzetközi konyha remekeivel csillapíthatjátok, igen szép környezetben. Ha esik, beülhettek az étterembe, ha sziporkázik a nap, élvezhetitek a jó időt a teraszon is.

https://www.facebook.com/sollietterem/

 

  1. SZÉK Restaurant & Bar

Ha eleganciára vágysz, akkor irány az Andrássy út! A fővárosi kultúra középpontjában, a színházak és az Opera szomszédságában igazi székely gourmet élményben lehet részed. Az étterem megjelenésében egyszerre visszafogott és elegáns, mégis rendkívül barátságos. Igazi specialitás minden gasztro- és borszerelmes kutyagazdi számára!

http://facebook.com/szekrestaurant

 

Previous «
Next »