[uam_ad id="3387"]

Interjú Hanzel Lajossal, a PURINA Magyarország igazgatójával

Hanzel Lajos hónapokat töltött azzal, hogy megtalálja a megfelelő örökbefogadható kutyust, és elkötelezetten hisz a felelős állattartásban. A PURINA Magyarország igazgatójaként a munkaidejében is aktívan tehet azért, hogy kedvenceink boldogabb életet élhessenek, és minél több örömteli pillanatot éljünk át közösen.

Felelősségünk a kisállat kiválasztásánál kezdődik

Mióta dolgozol a PURINA-nál? Miért választottad ezt a pályát?

2016. január óta dolgozom a PURINA Magyarországnál, de nem tekintem magam újoncnak, mert a PURINA a Nestlé világcég része, ahol már 1994 óta dolgozom. Az elmúlt 4 évet Lengyelországban töltöttem, és régi vágyam teljesült, amikor rám bízták a PURINA magyarországi vezetését. Imádom az állatokat és ebben a pozícióban sokat tehetek azért, hogy kis kedvenceink egészségesebb, boldogabb életet tölthessenek gazdáikkal.

Mitől lesz több a PURINA, mint egy egyszerű állateledel márka?

A PURINA közel 120 éves tapasztalata, folyamatos fejlesztése és folyamatosan bővülő, rendkívül nagyszámú tudományos kutatása garancia arra, hogy kedvenceink a lehető legmegfelelőbb táplálást kaphassák. A PURINA nemzetközi csapatában több mint 350 állatorvos és tudományos kutató dolgozik. A PURINA-n kívül nem sok vállalat mondhatja el magáról, hogy a piacra kerülő termékei széleskörű, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott kutatások eredményeként érkeznek a kedvenceink tálkájába.

Olvasd tovább!

Previous «
Next »