[uam_ad id="3387"]
 • Főoldal
 • >
 • News
 • >
 • Karácsonyi ajándékötletek négylábú barátaink számára

Karácsonyi ajándékötletek négylábú barátaink számára

Van olyan családtag, aki idén minden ajándékot megérdemel… Szerintem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy ez a kutyánk. Még akkor is, ha az év során néhányszor rosszul viselkedett (amit hivatalosan is megerősíthetünk, hogy ilyen nincs 😉), lehetetlen haragban maradni vele, igaz? Tehát, természetesen, be kell vonnunk őt a karácsony ünnepébe. Ajándékokból, játékokból, pulóverekből és sok másból álló listánk tele van olyan ötletekkel, amelyeket a kutyád imádni fog.

Válogatásunk a teljesség igénye nélkül készült, vannak benne drágább, és gond nélkül megfizethető ajándékok is. Természetesen nem felejtettük a jutifalatokat sem, mert mit ér a karácsony egy kis nassolás nélkül? 😊 Lássuk hát:

 • Játékok

A kutyák imádják a játékokat, ezért ez mindig jó ajándékötlet. Válassz olyat, amely megfelel kutyád méretének és temperamentumának. Vannak klasszikus játékok, például a labdák, gumicsontok és plüssjátékok, de vannak olyan speciális darabok is, amelyeket kifejezetten kutyák számára terveztek, például a vízálló játékok, az interaktív játékok és a mentális stimulációt nyújtó játékok.

Tipp: plüssjátékinteraktív játékügyességi játék

 • Fekhely

Egy kényelmes kutyaágy vagy kutyakanapé nélkülözhetetlen minden kutya számára. Válassz olyan fekhelyet, amely megfelelő méretű a számára, és kellemes, könnyen kezelhető anyagokból készült.

Tipp: kutyafekhelyek

 • Etető- és itatótálak

Az etető- és itatótálak fontosak a kutyák megfelelő táplálkozásához és hidratálásához. Válassz olyan tálakat, amelyek megfelelő méretűek és tartósak, könnyen tisztíthatóak.

Tipp: etetőtálakitatótálak

 

 • Ruházat

A kutyaruhák nem csak divatosak, hanem praktikusak is. A meleg téli ruházat megvédheti kutyádat a hidegtől, míg a napvédő ruházat segíthet megvédeni a bőrét a nap káros hatásaitól.

Tipp: télikabátpulóveresőkabát

 • Kiegészítők

A kutyakiegészítők, például a nyakörvek, pórázok, hámok és kendők nemcsak stílusosak, hanem hasznosak is. Léteznek speciális jelzésértékű kiegészítők is, amelyek valamilyen különleges információt hordoznak magukon. Ezek az információk lehetnek például a kutya egészségi állapotára, viselkedésére, vagy akár a gazdájára vonatkozóak. Jelezhetik például az egészségre vonatkozó adatokat (úgymint vércsoport, allergia vagy gyógyszerekkel kapcsolatos tudnivalókat), képességet vagy éppen képzettséget jelző tulajdonságokat (vakság, halláskárosodás vagy vakvezető, életmentő kutya). Lehetnek az állat viselkedésére vonatkozó információk is (agresszivitás, félénkség), vagy egyszerűen a gazdára vonatkozó alapadatokkal ellátott nyakörvek (név, cím, telefonszám – de reméljük ezek a kutya chipjében is szerepelnek).

Tipp: nyakörvekpórázok

 • Egészséges csemegék

A kutyák szeretik a csemegéket, de fontos, hogy egészségeseket válassz. Előnyösebb olyan kényeztető falatokat keresni, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat vagy mesterséges ízesítőket.

Tipp: jutalomfalatokrágcsák

Previous «
Next »