[uam_ad id="3387"]

Szelén: a háziállatokat is védik

1996-ban találkoztam először a Selen Pet kapszulával amikor az egyik kutyánk méhgyulladást kapott és az állatorvos ezt ajánlotta neki.

Dr. Selmeczi Andrást, a termék forgalmazóját kértem meg, hogy mutassa be ezt az azóta is egyedülálló kapszulát Önöknek.

„A Selen Pet kapszula mostmár ide s tova több, mint 15 éve létezik. Speciális összetétele révén E-vitamint, Szelént, (ami közismerten Magyarország szelén hiányos terület) illetve az Omega 3 és az Omega 6 zsírsavak tartalma révén nagyon sokrétű a hatása. Miután mind az állattenyésztőknél, mind pedig a „közönséges” kutyatulajdonosoknál különböző problémák merülnek fel rendszeresen, úgy, mint allergiás bőrgyulladás, különböző allergiák, ízületi problémák illetve az öreg kutyáknál az egyre nehezedő mozgás, egyre asztmatikusabb légzés.
Ezeknek a kezelésére mind-mind alkalmassá tették a Selen Pet kapszulát.

Tenyésztők is előszeretettel használják a Selen Pet kapszulát, mivel erősíti a méhfalat és csökkenti a magzat felszívódásoknak lehetőségét. Ezáltal egészségesebb, erősebb és több kölyök születik használata során.

Miután E-vitamint tartalmaz (nyilvánvalóan köztudott, hogy az E-vitamin a szexuális tevékenységnél rendkívül előnyös hatékonyságú) ezért általában a gyengén tüzelő szukáknál is tudjuk javasolni a fedeztetési időszak kezdeténél a Selen Pet adását.

Bármely állatfajnak adható, nyilvánvalóan elsősorban kutyának és macskának de bármilyen más állatnak is használható miután semmilyen káros mellékhatása nincs és alkalmazása könnyű hiszen egy ún. lágy kapszulába van töltve a termék amit adott esetben ki lehet szúrni és rácsepegtetni az állatok ételére, amennyiben nem lehet neki szájon át beadni egyszerre az egész kapszulát.

A Selen Pet kapszula önmagában a megtámadott állatoknál a vírusok illetve a baktériumok legyőzésére nem alkalmas. Erre nyilvánvalóan különböző egyéb gyógyszereket, antibiotikumot kell alkalmazni azonban a kezelés hatékonyabbá tételére rendkívül alkalmas illetve önmagában ezeknek a betegségeknek a megelőzésére is megfelelő hatékonyságú, hiszen javítja a szervezetnek védekező képességét, erősíti a szervezet immunrendszerét.”

Forrás

Previous «
Next »