[uam_ad id="3387"]

TOP 5 kutyabarát strand Magyarországon

Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek nem csupán a kutyabarát helyek, hanem a kutyastrandok is.

Kutyáink családtagok, így egyértelmű, hogy magunkkal visszük őket a strandra is.

A kutyabarát strandok és fürdetőhelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kutyák is élvezhessék a nyarat és a vízpartot, miközben a gazdik is pihenhetnek és szórakozhatnak. Ezek a helyek remek lehetőséget nyújtanak a közösségépítésre is, hiszen sok kutyatulajdonos találkozhat és megoszthatja tapasztalatait másokkal.

Az idei nyaralás helyszínének kiválasztása már a legtöbbünk számára aktuális téma.

Összeállítottuk nektek a kutyabarát fürdőhelyek és kutyastrandok legjobbjait, hogy könnyebbé tegyük az ideális úti cél kiválasztását.

Keszthelyi Kutyás Strand

Elsőre ez a strand semmiben nem különbözik a többi balatoni partszakasztól. Napos részek, hatalmas, árnyékot adó fák, alatta színes strandtörülközők, napozóágyak, VIP részleg a reaktív kutyáknak, vagy privát szférára vágyó gazdiknak.

Vidám, igazi strand hangulat vár minden ide látogatót, de a szaladgáló gyerekek mellett itt az önfeledten ugráló, úszkáló kutyusok vannak többségben.

A partszakasz homokkal szórt, a víz talajrésze enyhén kavicsos, lassan mélyül, így a kevésbé bátor vagy víztől idegenkedő kutyáknak is van ideje felkészülni a mélyebb vízben való úszáshoz. Ha azt érezzük, kutyusunk nem túl bátor a vízben, akkor úszómellénnyel tehetjük biztonságossá a strandolását. (https://dogosdogok.hu/termekkategoria/stilusos-kutyafelszerelesek/biztonsag/).

A büfében finomságok várnak és már magáért a lángosért érdemes odautazni. Isteni 😊

Kőszegi Kutyastrand

Frissítő, sekély víz, kutyajátékok, árnyék és biztonságos kerítés – ilyen Vas megye első kutyastrandja!

A tó vize a parton egészen sekély és fokozatosan mélyül, így a vízben bizonytalanabb kutyák is biztonságban érezhetik magukat.

Agility akadályokat helyeztek el a mozgékony kutyusok számára, de rengeteg facsemetét is ültettek az önkéntes segítőkkel karöltve, amik az árnyékról gondoskodnak.

Délegyházi-tavak – Tavirózsa Kemping

A kutyások jól ismerik a délegyházi tavaknál lévő Tavirózsa Kempinget, ami pont a strandra nyílik. A kutyásokat külön strandon várják, ami 10–19 óra között látogatható.

Külön van választva a kistestű és a nagytestű kutyás rész a strandon. Mindenképpen javasolt a vízicipő használta, mert a tó talajrésze kavicsos.

Büfé, lángos és igazi strandhangulat vár minden kutyabarátot.

A Plázs

A Plázs, Nyékládháza környékének első kutyabarát strandja, mely természetes tóparti fürdőhelyként és kutyaközpontként is üzemel.

Mindenkit szeretettel várnak, akit lenyűgöz a hatalmas, természetes és vadregényes zöld terület, vagy akik szívesen élvezik a strandgasztronómia különlegességeit. A kulináris élményeket nápolyi stílusú pizzákkal, titkos receptúrájú lángos variációkkal, főtt kukoricával, kézműves fagyikkal és más népszerű strandkajákkal koronázzák meg.

Tiszafüred – Mancsos Pancsoló

A Tisza-tó első és egyetlen kifejezetten kutyás strandolásra kiépített partszakasza, közvetlen a tiszafüredi szabadstrand szomszédságában.

A sekély, védett és hullámzástól mentes öbölben bátran úsztathatod a kutyádat, vízijárművek, emberek nem lesznek a vízen.

A szabadstrand annyira közel van, hogy 1-2 perc séta a lángosos, sörözős felhozatal és a mosdók is itt vannak.

Várnak Benneteket idén is a Kutyás Pancsolóhelyek az ország több pontján is.

Previous «