[uam_ad id="3387"]
  • Főoldal
  • >
  • News
  • >
  • Minden sikeres cégvezető mögött áll egy kutya?

Minden sikeres cégvezető mögött áll egy kutya?

Azt mondják, hogy egy sikeres filmhez három összetevőre van szükség: szerelem, gyerek és egy kutya. Így lehet ez az üzleti életben is? A Dogell.com által megismerhetitek öt sikeres vezető kutyáját, köztük Zuckerberg Puliját is.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója – BEAST

Nagyot robbant az interneten 8 éve, hogy a Facebook alapítójának és kedvesének Priscilla Chan-nek a szívét az egyik legszebb magyar kutyafajta, a puli csábította el. A Zuckerberg család kedvence, a Beast névre keresztelt fehér kutya igazi sztár lett az interneten, gazdája pedig előszeretettel dicsekedik a nagyra nőtt jószággal. Beastnek Facebook oldala is van, több mint 2,5 millió követővel. Nem mellesleg most ünnepelte a 8. születésnapját, Zuckerberg így köszöntötte fel: „Boldog születésnapot Beast, te őrült csodálatos kutya.” Zuckerberék érdeklődését másik magyar fajta is felkeltette, a Komondor.

Forrás: Beast The Dog/Facebook

Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója –  JEFFREE

Jeffree-ről sajnos nem tudunk sokat. Valószínűleg egy keverék kutyáról van szó. Egy biztos, amióta a Google lehetővé teszi, hogy irodáiban kutyák is tartózkodhatnak, azóta Sundar Pichai-nak és Jeffree-nek nem kell egymástól elválasztva lennie.

Forrás: Sundar Pichai / Twitter

 

Bill Gates, a Microsoft tulajdonosa – OREO & NILLA

A Microsoft alapítójának két kutyája van: Oreo és Nilla. Sajnos a kutyákról kevés információ található az interneten, ugyanakkor Nilla valószínűleg egy Poodle mix. Az egyik hírességekkel foglalkozó oldal a kutya értékét közel 8 millió dollárra taksálja. Bár a gyerekei több időt töltenek a kutyákkal, mint ő, Gates egy Reddit posztban írta, hogy igazán szereti őket.

Forrás: Reddit

Jack Ma, az Alibaba vezérigazgatója – APOLLO

Az Alibaba az elmúlt két évtized alatt a világ egyik vezető vállalatává vált. Az Alibaba vezérigazgatója köztudottan nagy kutya imádó. Apollo néven egy német juhász kutyája is van, akit elmondása szerint egy görög istenről nevezett el. Jack Ma üzleti sikerében Apollo is közreműködött, rengeteg emocionális támogatással.

Forrás: celebritypets.net

Jeff Bezos, az Amazon tulajdonosa – KAMALA és SPOTMINI

Bezosnak a 90-es években volt egy kutyája, akit egy Star Trek karakterről nevezett el Kamaláról. Másik kutyáról nem tudunk kivéve SpotMini-t. Bezos-t 2018 márciusában fényképezték SpotMini-vel, az új robot kutyájával, amelyet a Boston Dynamics, a híres amerikai robotikával foglalkozó cég hoztak létre. Ez az elektromos meghajtású robotkutya 90 percet bír egy töltéssel és a súlya körülbelül 25 kg (25 kg).

https://dogell.com/

Previous «
Next »